تمرین سنگ نوردی با شرایط ایمن روی دو مسیر دیواره ی عینک انجام گردید.

برنامه بعدی داوطلبین گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با هدف به اهتزاز در آوردن بیرق عزاداری امام حسین(ع) بر فراز کوه لاله زار با ارتفاع 4351 متر در استان کرمان می باشد . حرکت داوطلبین برنامه گروه کوهنوردی روز سه شنبه تاریخ 1397/06/27 بلافاصله پس از اذان ظهرو اقامه نماز از ساختمان شماره یک دانشگاه تعیین می گردد. علاقه مندان گرامی با مسؤلیت خود در این کوهپیمایی شرکت می نمایند . در ضمن داشتن کارت معتبر بیمه کوهنوردی الزامی می باشد.اطلاعات بیشتر برنامه را از آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 8358423 و 09183351263) اخذ و هماهنگی لازم را بعمل آورید .

سلام امروز جمعه تاریخ 1397/06/23 تعداد علاقه مندان تمرین سنگ نوردی شش نفر بودیم که شروع کار طبق زمان بندی رأس یک ربع به ساعت هفت با کوهپیمایی آغاز شد تا به ابتدای دیواره عینک رسیدیم  پس از تجهیزشدن بوسیله ابزارسنگ نوردی ، صعود از کف دیواره تا غار دانشگاه انجام شد کوله هارا در این مکان مهار کردیم و شروع به صعود مرحله بعدی نمودیم ، نظر به سختی مسیر که با درجه بالا بوسیله سنگ نوردان دانشگاه تعبیه گردیده است مدت زمان زیادی رابه این مسیراختصاص دادیم سپس با دو فرود پی درپی و جمع آوری وسایل سنگ نوردی ،مسیر بازگشت  کوهپیمایی را به سمت پارک کوهستان پشت سرگذاشتیم و در نهایت حوالی اذان ظهر برنامه بدون مشکل خاصی به اتمام رسید.