ساسان جمشیدی به عنوان سرپرست مدیریت مالی دانشگاه منصوب شد/تقدیر از محسن نصرتی

طی ابلاغی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، ساسان جمشیدی به عنوان سرپرست مدیریت امور مالی دانشگاه منصوب شد.

جمشیدی که متولد 1365 در کرمانشاه است دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد حسابداری بوده و دانشجوی مقطع دکترای حسابداری است.

وی که از سال 1387 در دانشگاه علوم پزشکی به عنوان کارشناس مالی ستاد دانشگاه استخدام شده به عنوان رئیس اداره درآمد، عضو کارگروه نظام نوین مالی در دانشگاه ، عضو انجمن حسابداران خبره ایران ، عضو کمیته فنی ، بازرگانی مناقصات دانشگاه علوم پزشکی ،مربی نظام نوین مالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خدمت کرده  و از سال 1390 تاکنون نیز به عنوان رئیس اداره حسابداری منابع و تأمین اعتبار در دانشگاه فعالیت کرده است.

دکتر مرادی رئیس دانشگاه علوم پرشکی کرمانشاه همچنین با اهداء لوحی بدین شرح از زحمات محسن نصرتی که پیشتر مسئولیت فوق را برعهده داشته است تقدیر کرد:

جناب آقای محسن نصرتی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگار است که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدی مدیریت امور مالی دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

رئیس دانشگاه