کوهنوردان دانشگاهی پس از دو ماه وقفه دوباره به آغوش کوهستان بازگشتند

علاقمندان به صعود به اشتران کوه باید تا بیست و هفتم ماه جاری مراحل ثبت نام را به انجام برسانند.

همکاران کوهنورد دانشگاهی نماز عید فطر امسال خود را بر بام کوهستان بجای آوردند. آقایان پردلی، مظاهری، حیدری، خنجری، داهیم، رنجبر و جعفری نوزدهم شهریور بصورت شبانه صعود خود را آغاز کردند وبه ترتیب  قلل  قت قله، رجبی و سهیل را فتح کرده و پس از اقامه نماز و صرف نهار راس ساعت 30/15 به سمت کرمانشاه حرکت کردند. هیئت کوهنوردی دانشگاه همچنین اعلام کرد که ساعت 18 روز پنج شنبه اول مهرماه از محل ستاد دانشگاه به سمت ارتفاعات اشتران کوه روستای تیون الیگودرز حرکت خواهد کرد. علاقمندان برای همراهی می توانند جهت ثبت نام از امروز لغایت پایان وقت اداری بیست و هفتم شهریور به آقای کماسی در طبقه سوم ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه مراجعه فرمایند.