بیش از ۶۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان می شود

دکتر محمودرضا مرادی از 🏼امضای توافق نامه چهارجانبه تامین‌تجهیزات پزشکی استان در سال ۹۸ توسط معاونان درمان و توسعه مدیریت و‌منابع وزارت بهداشت،رییس هیات امنای ارزی و رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد و گفت: بیش از ۶۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان می شود.

رئیس دانشگاه پس از دیدارهای روز دوشنبه بیستم اسفندماه خود در وزارت بهداشت همچنین از نهایی کردن تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز حوزه درمان استان خبرداد.

وی اظهار داشت :این برآورد شامل تجهیزات بخش های ویژه ، اتاق های عمل ، کلینیک های ویژه ، اورژانس ها و بیمارستان های جدیدالحداث ، مراکز بیماری های خاص ، دندانپزشکی ، تجهیزات سنگین و سرمایه ای ، بخش های درمان سکته های حاد قلبی و مغزی ، دیالیز و... در سراسر استان است.

همچنین دکتر مرادی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، عصر روز گذشته با دکتر نمکی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی دیدار کرد و طی این دیدار تشریح و طرح موضوعات و مطالبات حوزه سلامت استان با وزیر بهداشت مطرح شد.

گفتنی است در راستای تلاش برای تقویت و ‌تجهیز حوزه درمان استان ، دیدار رییس و معاونان توسعه مدیریت ومنابع و غذا و دارو دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه با دکتر قدیمی معاون اجرایی و دکتر رضایی مدیرکل بودجه معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گرفت.

همچنین شامگاه دوشنبه بیستم اسفندماه دکتر مرادی که وی را معاون توسعه مدیریت و‌منابع و‌ جمعی از مدیران ستادی همراهی می کردند با حضور در سازمان برنامه و‌ بودجه ، ضمن مشاوره و تبادل نظر با دکتر سلیمانی نماینده مردم صحنه ، کنگاور و هرسین در مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از مجمع نمایندگان استان ، مسایل بودجه ای سلامت استان را پیگیری کردند.