کارگاه آموزشی جهت بیماران مبتلا به ام اس

رییس اداره تحقیق، توسعه و آموزشهای مردمی معاونت غذا و دارو کرمانشاه از برگزاری جلسه آموزشی برای بیماران مبتلا به ام اس در سومین روز از هفته سلامت خبر داد.

دکتر وریا رحیمی با اعلام این خبر گفت: در این جلسه آموزشی که در روز سوم اردیبهشت ماه در اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه برگزار شد خانم مهندس مظفری مسئول اموزش مدیریت نظارت برمواد غذایی  در خصوص تغذیه سالم و نقش ان در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر، تقلبات مواد غذایی و توجه به نشانگر رنگی تغذیه ای و مجوزهای  بهداشتی سازمان غذا و دارو مطالبی را ایراد نمودند.

وی افزود: در ادامه جلسه کارشناسان دارویی اداره تحقیق و توسعه و آموزش های مردمی این معاونت خانم دکتر جعفری و خانم دکتر روشنی در خصوص مصرف منطقی داروها و شرایط درست نگهداری آنها مطالبی را بیان داشتند.