دانشگاهیان این بار بر فراز قله بلند "سن بران" ایستادند و به دریاچه زیبای گهر نگریستند.

دانشگاهیان این بار بر فراز قله بلند "سن بران"  ایستادند و  به دریاچه زیبای گهر نگریستند.
پانزدهم مهرماه به الوند کوه می رویم

آقایان پردلی، حیدری ،مظاهری،منتظریانی،خزایی،عبدی ،خنجری،داهیم،جعفری و رنجبر این بار ساعت 30/20 از شهرستان درود و روستای تیان (تیون) بمناسبت هفته دفاع مقدس کوهنوردی خود را شروع کردند و پس از عبور از دره های پر فراز و نشیب و عبور از جانپناه های اول ، دوم (چال کبود)  قله 4150 متری سن بران را فتح کردند و از بلندای قله به دریاچه زیبای گهر نگریستند که در دامنه دیگر کوه آرمیده است .

پانزدهم مهرماه نیز کوهنوردان مصممند که به آغوش کوه زیبای الوند بروند. آنها قرار است راس ساعت 20 روز 15/7/1389 از ستاد دانشگاه حرکت خود را آغاز کنند.بهمراه آوردن کلیه لوازم ضروری از جمله وسایل خواب ،البسه گرم و خوراک بر عهده شرکت کنندگان است. علاقمندان جهت شرکت در این برنامه باید حداکثر لغایت  10/7/1389 به آقای کماسی در طبقه سوم ساختمان شماره یک دانشگاه جهت ثبت نام مراجعه کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید