تجهیز و بهره برداری گام به گام از تخت های ویژه استان

مدیر نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه از تجهیز و بهره برداری گام به گام از تخت های ویژه استانخبر دادو گفت: تفاهم نامه تجهیز و بهره برداری حدود 50 تخت ویژه در دانشگاه با وزارت متبوع منعقد گردیده است.

دکتر شیرزادیان در حاشیه افتتاح بخش ICU3 بیمارستان آیت ا... طالقانی با اعلام این خبر گفت: این تفاهم نامه بدنبال تلاش و پیگیری های مستمر تیم مدیریتی دانشگاه منعقد گردیده که خوشبختانه در آغاز طرح شاهد تحویل تجهیزات پزشکی مورد نیاز 14 تخت ICU در مرکز آموزشی درمانی طالقانی کرمانشاه و بهره برداری از آن هستیم.

وی اظهار داشت: فاز اول این بخش شامل : 14 دستگاه ونتیلاتور، 14 دستگاه مانیتورینگ علائم حیاتی بهمراه سیستم سانترال، 14 دستگاه تخت الکتریکال ویژه، 14 دستگاه تشک مواج، 2 دستگاه الکتروشوک و ... است.

به گفته وی حواله تجهیزات پزشکی 14 تخت ( فاز دوم ICU این مرکز ) دریافت گردیده و در آینده نزدیک شاهد بهره برداری از فاز دوم این بخش نیز خواهیم بود.

مدیر نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه اضافه کرد: تجهیزات پزشکی دو تخت ICU نیز به مرکز آموزشی درمانی معتضدی تحویل گردیده و در آینده نزدیک شاهد بهره برداری از این دو تخت در مرکز مذکور  نیز خواهیم بود.

دکتر شیرزادیان با بیان اینکه دانشگاه به طور مستمر پیگیر دریافت تجهیزات پزشکی سایر تخت های موضوع تفاهم نامه می باشد ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک با دریافت این امکانات و همچنین تامین نیروی انسانی مورد نیاز شاهد تحول بزرگی در ارائه خدمت ویژه پزشکی به مردم شریف استان باشیم.

افتتاح - بیمارستان طالقانی