دکتر مولود حسینی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوانرود منصوب شد/تقدیر از دکتر بهمن پوریاور

طی حکمی از سوی دکتر محمودرضا مرادی رئیس دانشگاه دکتر مولود حسینی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوانرود منصوب شد.

دکتر حسینی متخصص اطفال است که دوره تخصصی خود را در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گذرانیده و فارغ التحصیل پزشک عمومی از دانشگاه شهید بهشتی تهران است .

وی 2 سال تجربه مدیریت بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود و 5 سال سابقه ریاست این بیمارستان را در پرونده کاری خود دارد.

از دیگر سوابق وی می توان به پزشک مراکز بهداشتی درمانی روستاهای زلان ، مزران ، پزشک اورژانس بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود نیر اشاره کرد.

تتاا

گفتنی است پیشتر این مسئولیت را دکتر بهمن پوریاور عهده دار بوده که دکتر مرادی با اهداء لوحی بدین شرح از زحمات وی تقدیر کرد:

جناب آقای دکتر بهمن پوریاور

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگار است که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی در مدت تصدی سرپرستی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان جوانرود با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی