برگزاری دومین جلسه مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه های استان

برگزاری دومین جلسه مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت های  قرآن و عترت دانشگاه های استان
دومین جلسه مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه های استان با حضور نمایندگان قرآنی دانشگاه های استان کرمانشاه در روز دوشنبه مورخ 4 آبان ماه در محل سالن جلسات نهاد دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

دومین جلسه مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت های  قرآن و عترت دانشگاه های استان با حضور نمایندگان قرآنی دانشگاه های استان کرمانشاه در روز دوشنبه مورخ 4 آبان ماه در محل سالن جلسات نهاد دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

این نشست با هدف برنامه ریزی لازم در خصوص هفته قرآنی دانشگاه ها تشکیل گردید. در ابتدای جلسه در خصوص مصوبات جلسه گذشته نکاتی را بیان نموده و اعضا به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.ادامه جلسه به بررسی برنامه دانشگاه ها و هفته قرآنی و همچنین پیرامون برنامه های موفق اختصاص یافت.

شایان ذکر است که از 18 لغایت 24 آبان به عنوان هفته قرآنی دانشگاه ها نامگذاری شده است.