اخبار

به کارآفرینان حوزه سلامت "یارانه دستمزد" پرداخت می شود

به کارآفرینان حوزه سلامت "یارانه دستمزد" پرداخت می شود

 

مسئول کارآفرینی دانشگاه از اجرای طرح یارانه دستمزد به کارآفرینان فعال در حوزه سلامت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه محمد رشیدی در جلسه توجیهی که روز سه شنبه بیست و ششم آذرماه برای صنوف مرتبط با معاونت غذا و دارو برگزار شد گفت: طرح یارانه دستمزد با نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در 8 استان‌ کشور از جمله استان کرمانشاه اجرا می‌شود و  یکی از طرح‌های دولت در راستای سیاست‌های رونق بازار کار است.

محمد رشیدی افزود: براساس این طرح که در حمایت از مناطق غیر برخوردار از اشتغال صورت گرفته وجهی به صورت 3 ماه یکبار بابت بخشی از دستمزد نیروی کار شغل اولی 20 تا 35 سال توسط دولت به کارفرما پرداخت می‌شود.

وی گفت: بر اساس طرح "یارانه دستمزد"، به کارآفرینان شغل اولی‌ در واحد‌های خود استفاده کنند، به میزان ۳۰ درصد یارانه دستمزد به مدت یکسال تعلق می‌گیرد تا هزینه‌های اشتغال برای آنان نیز کاهش یابد.

رشیدی با اشاره به اینکه سقف بهره مندی هر کارگاه برای استفاده از نیروی کار شغل اولی معادل حداکثر ۵۰ درصد نیروی کار موجود است از جمله اهداف این طرح را کاهش هزینه‌های بکارگیری نیروی کار برای کارفرما ، افزایش فرصت اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، حمایت از ارتقای تولید داخلی و رقابت پذیری در بنگاه‌های اقتصادی بخش سلامت و ارتقای سطح سرمایه انسانی کارگاه‌های فعال بخش خصوصی و تعاونی در این حوزه عنوان کرد.

  رشیدی همچنین از اجرای طرح دیگری تحت عنوان طرح کارورزی نیز خبرداد و گفت:تمامی دانش آموختگان دانشگاهی دارای حداقل مدرک کارشناسی که جویای کار و متقاضی کارورزی هستند می توانند در این طرح ثبت نام کنند.

وی به در نظر گرفتن مشوق‌های بیمه‌ای برای افزایش انگیزه کارفرمایان برای جذب کارورزان در این طرح اشاره کرد و گفت: برای افزایش احتمال جذب این افراد و ماندگاری آنها در محیط کار، در صورت جذب کارورزان در واحد و بنگاه اقتصادی مربوطه، دولت تا ۲ سال ۱۰۰ درصد حق بیمه کارفرما را پرداخت خواهد کرد. بدین ترتیب کارفرمایان تا ۲ سال از پرداخت حق بیمه در قبال کارورزان معاف خواهند بود.

وی با اشاره به اهداف اجرای این طرح نیز گفت: افزایش قابلیت جذب و اشتغال دانش آموختگان از طریق انتقال مهارت و تجربه ، ایجاد انگیزه کارآفرینی و کسب وکار، ارتقاء اخلاق و صلاحیت حرفه ای دانش آموختگان و کاهش هزینه بکارگماری نیروی کار برای کارفرما را ازجمله اهداف اجرای این طرح برشمرد.

گفتنی است این جلسه در سالن جلسات معاونت غذا و دارو با حضور نماینده اداره کار ، مسئول کارآفرینی دانشگاه نمایندگان انجمن داروسازان ،نماینده مسئولین فنی کارخانجات مواد خوراکی، آشامیدنی، مدیران شرکت های توزیع دارو برگزار شد.


۴ دی ۱۳۹۸ ۱۱:۴۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید