طی شش ماه اول سالجاری : مرگ و میر مادران در استان کرمانشاه 50 درصد کاهش یافت.

دکتر نوری زاد : بهورزان سنگ بنای نظام سلامت هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه گفت: بهورزان سنگ بنای نظام سلامت هستند.

به گزارش پایگاه خبری " وب دا " در استان کرمانشاه ، دکتر صمد نوری زاد که در مراسم تجلیل از بهورزان شهرستان کرمانشاه سخن می گفت با اشاره به کاهش 50 درصدی مرگ و میر مادران طی شش ماهه اول سالجاری افزود : با تلاش مجموعه همکاران در زنجیره به هم پیوسته سلامت به ویژه بهورزان است که شاهد ارتقای قابل توجه شاخص های بهداشتی در استان هستیم.

وی با برشمردن پاره ای از توفیقات دانشگاه و مرتفع کردن مشکلات بر سر راه نظام سلامت گفت : با مواردی همچون به صفر رسانیدن تعهدات مالی دانشگاه ، بدون اضطراب و نگرانی مالی ، برای ساختن  فردای بهتر تلاش می کنیم.

گفتنی است در این مراسم از 24 تن از بهورزان نمونه شهرستان کرمانشاه تقدیر به عمل آمد.