سخنرانی های علمی ماهانه جراحی پلاستیک از 23 آذر در مرکز طالقانی آغاز می شود.

دکتر محمدرضا شفیعی فوق تخصص جراحی پلاستیک در اولین سخنرانی علمی ماهانه جراحی پلاستیک در خصوص نقش "فلپ سوپرا کلاویکولر " در بازسازی های سرو گردن سخن خواهد گفت.

سخنرانی های علمی ماهانه جراحی پلاستیک از روز سه شنبه بیست و سوم آذرماه ساعت 10 صبح در مرکز آموزشی ، درمانی آیت الله طالقانی آغاز می شود.

دکتر محمدرضا شفیعی فوق تخصص جراحی پلاستیک در اولین سخنرانی علمی ماهانه جراحی پلاستیک در خصوص نقش "فلپ سوپرا کلاویکولر " در بازسازی های سرو گردن سخن خواهد گفت.

وی با نمایش تصاویر و حاصل مطالعات و اعمال جراحی صورت گرفته ، حضار را با جدیدترین روش های انجام و مراقبت از بیماران جراحی شده آشنا ساخته و پاسخگوی پرسش های آنان خواهد بود.

از دانشجویان و همکاران مراکز و دانشکده ها دعوت می شود ، در این کنفرانس مشارکت نمایند.