نشست هم اندیشی اساتید در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد

نشست هم اندیشی اساتید دانشکده تغذیه با حضور حجت الاسلام و المسلمین محبی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر غلامی معاون فرهنگی‌ و دانشجویی صبح روز سه شنبه در این دانشکده برگزار شد.

نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور حجت الاسلام و المسلمین محبی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ،و همچنین دکتر غلامی معاون فرهنگی‌ و دانشجویی ،صبح روز سه شنبه مورخ 14 بهمن ماه 99 در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد.

این نشست با محوریت تبادل نظر و بررسی راهکارهای توسعه روز افزون فعالیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی برگزار شد.و با بحث و گفت و گو در رابطه با پتانسیل و ظرفیت های کلان علمی این دانشکده همراه بود.

در حاشیه این نشست حجت الاسلام و المسلمین محبی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به همراه معاون فرهنگی‌ و دانشجویی دانشگاه از طرح های توسعه ای و بخش های گوناگون این دانشکده بازدید کردند.