برگزاری نشست هم اندیشی اساتید با موضوع بررسی وقایع روز عاشورا

نشست هم اندیشی اساتید با موضوع بررسی وقایع روز عاشورا در روز سه شنبه مورخ 09/06/1400 در سالن جلسات بوستان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.این نشست با حضور و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محبی مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، دکتر منصوری رئیس بسیج جامعه پزشکی ، دکتر غلامی معاون فرهنگی دانشگاه و جمعی از اساتید هیئت علمی و مسولین فرهنگی همراه بود.

حجت الاسلام محبی در این نشست با توجه به واقعه کربلا به بیان نکاتی پیرامون روز عاشورا اشاره نمودند.ایشان اظهار داشتند با درس گرفتن از حماسه عاشورا باید همواره رضایت خدا در راس تمام امور قرار گرفته شود، و تمام امور به قصد رضایت خدا انجام شود.

در ادامه حجت الاسلام محبی اشاره نمودند که یکی از درس ها و جذابیت های روز عاشورا توجه به بحث خانواده است چرا که حضرت امام حسین علیه السلام به این امر توجه بسیاری داشتند.

در ادامه هریک از اساتید به بیان نکاتی پیرامون روز عاشورا به صحبت، بحث و گفت و گو پرداختند.

پایان/

هم اندیشی 9