پنجمین جلسه از مجموعه جلسات نشست هم اندیشه اساتید با ادامه موضوع "اربعین و تاثیر آن بر بصیرت جهان اسلام" برگزار شد.

پنجمین جلسه از مجموعه نشست های هم اندیشی اساتید با موضوع اربعین و تاثیر آن بر جهان اسلام در ساعت ۱۱ صبح روز سه شنبه ۶ مهرماه ۱۴۰۰ در سالن جلسات بوستان دانشگاه با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

این نشست با حضور حجت الاسلام والمسلمین محبی سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر غلامی معاون فرهنگی و جمعی از اساتید هیئت علمی دانشگاه همراه بود.

حجت الاسلام محبی در این نشست به بیان نکاتی درباره شأن و مقام اربعین پرداختند. و  نکاتی را در خصوص ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه شریف بیان نموده، و خاطرنشان کردند که امام زمان (عج) خود را با امام حسین علیه السلام معرفی خواهد کرد.

در ادامه حجت الاسلام محبی به نقص ها و کم‌کاری امروزه ما در مخابره و تبلیغ کردن حماسه و واقعی اربعین اشاره نموده، و فرمودند که در جهت جبران و برطرف نمودن این نقص ها باید تلاش این بیش از پیش نمود. در ادامه ایشان به اهمیت رسانه تاکید کرده، و تلاش‌های دشمنان برای مخابره نشدن حماسه اربعین در دنیا را گوش زد کردند.

در ادامه ضمن قرار داشتن در هفته دفاع مقدس ایشان به روحیه شهادت طلبی و رشادتهای رزمندگان اسلام اشاره نموده، و بیان نمودند که آن هم برگرفته از برکات و پرتوهای اربعین و حماسه حسینی می باشد.

در پایان نشست هر یک از اساتید به بیان نکاتی پیرامون موضوع به بحث و گفتگو پرداختند و نشست با پرسش و پاسخ گرم اساتید پایان یافت.

پایان//