تحویل دو دستگاه سونوگرافی پیشرفته به مرکز آموزشی درمانی امام رضا( ع) کرمانشاه و بیمارستان حضرت رسول(ص) شهرستان جوانرود

دکتر شیرزادیان مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه گفت: با پیگیرهای موثر تیم مدیریتی دانشگاه و  دکتر لهونی نماینده مردم شریف اورامانات در مجلس شورای اسلامی، صبح دیروز یک دستگاه سونوگرافی پیشرفته محصول کمپانی کانن توشیبا مدیکال ژاپن تحویل بیمارستان حضرت رسول جوانرود گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: همچنین با پیگیری های تیم دانشگاه و نماینده های محترم شهرستان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی،  دیروز یک دستگاه سونوگرافی پیشرفته دیگر محصول کمپانی کانن توشیبا مدیکال ژاپن تحویل بیمارستان امام رضاع گردید.

گفتنی است ارزش ریالی این دستگاه ها درمجموع  حدود دو میلیارد تومان ارزیابی می گردد.