برگزاری اردوی یک روزه سیاحتی و زیارتی راهیان نور بازی دراز و یادمان شهدای مرصاد

اردوی یک روزه سیاحتی و زیارتی راهیان نور بازی دراز و یادمان شهدای مرصاد در روز ۲۷ آبان ۱۴۰۰ با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونت فرهنگی دانشجویی و بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد. در این اردو که جمعی از دانشجویان دختر به همراه برخی از اعضای هیئت علمی حضور داشتند، علاوه بر زیارت قبور مطهر شهدای گمنام یادمان بازی دراز و مرصاد برنامه های فرهنگی در راستای آشنایی با رشادت های شهدای این عملیات های مهم اجرا شد. که شامل بازدید از مناطق عملیاتی اجرای تئاتر و روایتگری رزمندگان هشت سال دفاع مقدس بود و نیز در این برنامه فرهنگی تعدادی از مسئولین شهرستان سرپل ذهاب از جمله امام جمعه و فرمانده سپاه حضور داشتند.

رسانه جدید
ست است.