برگزاری نشست صمیمی با موضوع روابط پیش از ازدواج

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛نشست صمیمی با موضوع روابط پیش از ازدواج در شامگاه روز سه شنبه ۹ آذر ماه ۱۴۰۰ در نمازخانه خوابگاه مفتح دختران به کوشش واحد خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و سخنرانی سرکار خانم جانجانی برگزار شد.

این نشست با هدف بالا بردن سطح آگاهی و مهارتی دانشجویان در جهت ازدواج و انتخاب همسر و نیز کاهش آسیب‌های اجتماعی خصوصاً در بین جوامع دانشجوی و همچنین جلوگیری از تغییرات اجتماعی ناخوشایند ازدواج و نحوه نگرش به آن برگزار شد.

این نشست صمیمی با گفت‌وگو و پرسش وپاسخ دانشجویان خوابگاه مفتح دختران  همراه بود.