برگزاری مراسم تقدیر و تشکر از پرسنل پرستار بیمارستان امام رضا علیه السلام

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛ در صبح روز سه‌شنبه مورخ ۲۳ آذرماه ۱۴۰۰ به مناسبت روز و هفته پرستار حجت الاسلام والمسلمین محبی سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طی مراسمی از پرستاران بیمارستان امام رضا علیه السلام تقدیر و قدردانی کردند.

طی این مراسم حجت الاسلام محبی از بخش‌های مختلف بیمارستان بازدید کرده، و از پرستاران زحمتکش بیمارستان تقدیر و قدردانی نمودند.

در این مراسم  مسئول بسیج جامعه پزشکی دکتر منصوری، معاون فرهنگی دانشگاه دکتر غلامی، مدیر بیمارستان امام رضا علیه السلام جناب آقای کاظمی  و همچنین مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده، سرکارخانم دکتر عباسپور حضور داشتند.

پایان//