نشست یک روزه بررسی امکان تحقق علم دینی به مناسبت هفته وحدت حوزه و دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مراسم؛ نشست یک روزه اساتید به مناسبت هفته وحدت با موضوع بررسی امکان تحقق علم دینی با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه در سالن بهمن دانشگاه آزاد اسلامی از صبح تا بعد از ظهر چهارشنبه مورخ ۱ دی ماه ۱۴۰۰ با حضور اساتیدی از حوزه و دانشگاه برگزار شد.

این نشست با همکاری دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های علوم پزشکی، رازی، آزاد اسلامی، پیام نور، فرهنگیان و علمی کاربردی برگزار شد. و به تفکیک اساتیدی از هر یک از دانشگاه‌ها در این مراسم حضور داشتند.

در ابتدای نشست حجت الاسلام خسروپناه در خصوص اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه خبر دادند، و به نکات مثبت و خواص آن اشاره نمودند. و در ادامه به بیان مسائلی در خصوص محکم تر کردن این ارتباط پرداختند.

سپس در ادامه مراسم ایشان پیرامون تحقق علم دینی با اساتید به بحث و گفت و گو پرداختند.

پایان//