هشتمین جلسه از مجموعه نشست های هم اندیشی اساتید با موضوع تقابل اسلام و استکبار برگزار شد

هشتمین جلسه از مجموعه نشست های هم اندیشی اساتید با موضوع تقابل اسلام و استکبار در ظهر روز سه شنبه مورخ ۷ دی ماه ۱۴۰۰ با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین محبی در سالن جلسات بوستان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛هشتمین جلسه از مجموعه نشست های هم اندیشی اساتید با موضوع تقابل اسلام و استکبار در ظهر روز سه شنبه مورخ ۷ دی ماه ۱۴۰۰ با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین محبی سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با حضور دکتر غلامی معاون فرهنگی دانشجویی و جمعی از اساتید هیئت علمی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست پس از تلاوت زیبای قرآن کریم حجت الاسلام محبی تاریخچه ای مختصر از استکبار در اسلام را در زمان‌های گذشته و در عرصه های مختلف تاریخی عنوان نمودند.

در ادامه ایشان به تاثیر ادیان در تقویت و یا تضعیف استکبار در اسلام اشاره نموده و به جبهه های مبارز و نیز به جبهه های تقویت‌کننده استکبار در اسلام اشاره نمودند.

این نشست با پرسش و پاسخ برخی از اساتید پایان یافت.

پایان خبر//

ا