برگزاری سه شب اقامه عزای فاطمیه توسط هیئت دانشجویی صاحب الزمان (عج)

به مناسبت ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها، هیئت دانشجویی صاحب زمان (عج) به مدت سه شب مراسم عزاداری برگزار کرد. این مراسم در شامگاه روزهای 4 ، 5 و 6 دی ماه 1400 در مسجد امام صادق دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محبی سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛ هیئت دانشجویی صاحب الزمان (عج) به مناسبت ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها به مدت سه شب مراسم عزاداری برگزار کرد. این مراسم در شامگاه روزهای 4 ، 5 و 6 دی ماه 1400 در مسجد امام صادق دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

این مراسم با تلاوت قرآن کریم، زیارت حضرت زهرا (س)،مرثیه سرایی توسط دانشجویان و ذاکرین اهل بیت و با سخنرانی حجت الاسلام محبی سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری همراه بود. دانشجویان در این مراسم میزبان اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و دیگر دانشگاه ها بودند.

گزارش تصویری مراسم به صورت زیر است.

پایان خبر//