مراسم بزرگداشت به مناسبت دومین سالروز شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛ به مناسبت قرار داشتن در آستانه دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی سردار شهید جبهه مقاومت، بسیج دانشجویی دانشکده داروسازی با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی در ۱۱ دیماه ۱۴۰۰ در آمفی تئاتر دانشکده داروسازی طی مراسمی یاد و خاطره ایشان را زنده کردند.

در این مراسم که با سخنرانی محمد حسین فاطمی نسب مدافع حرم و همرزم حاج قاسم همراه بود، دکتر علی آبادی رئیس دانشکده داروسازی، حجت الاسلام والمسلمین سوری معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، جمعی از اساتید هیئت علمی و نیز جمعی از دانشجویان دانشگاه حضور داشتند.

این مراسم با سخنرانی، مستند، روایتگری مدافع حرم، دکلمه، مسابقه و اهدای هدایای معنوی همراه بود.

پایان خبر//

.