برگزاری دوره های دانش افزایی ویژه دانشجویان

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با همکاری گروه معارف ، دوره هایی را ویژه دانشجویان دانشگاه را در جهت دانش افزایی ایشان برگزار کرد.این دوره ها از 23 آذر لغایت 1 دی ماه 1400 در 7 جلسه به طول انجامید که دانشجویان به صورت حضوری شرکت کرده و به صورت صمیمی و چهره به چهره به بحث و گفت و گو پرداختند.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛ نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با همکاری گروه معارف ، دوره هایی را ویژه دانشجویان دانشگاه جهت دانش افزایی برگزار کرد. این دوره ها که هدف از آنها آگاهی بخشی و بالا رفتن سطح تفکر معنوی و تحلیلی دانشجویان بود، با موضوعاتی همچون نقش غیرمسلمانان در برابر قرآن، سلامت معنوی و... برگزار شد.این دوره ها از 23 آذر لغایت 1 دی ماه 1400 در 7 جلسه به طول انجامید که دانشجویان به صورت حضوری شرکت کرده و به صورت صمیمی و چهره به چهره به بحث و گفت و گو پرداختند.

پایان خبر//

است.