مراسم بزرگداشت ایام فاطمیه و سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد

مراسم گرامیداشت ایام فاطمیه و سالگرد شهادت سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی درصبح روز سه شنبه 14 دی ماه 1400 در مسجد امام صادق ع دانشگاه برگزار شد. این مراسم با همکاری شورای فرهنگی دانشگاه، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، بسیج جامعه پزشکی، معاونت فرهنگی و هیئت دانشجویی صاحب الزمان عج دانشگاه همراه بود.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛ مراسم گرامیداشت ایام فاطمیه و بزرگداشت شهادت سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی درصبح  روز سه شنبه 14 دی ماه 1400 در مسجد امام صادق ع دانشگاه برگزار شد. این مراسم که با همکاری شورای فرهنگی  دانشگاه، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ،بسیج جامعه پزشکی، معاونت فرهنگی و هیئت دانشجویی صاحب الزمان عج دانشگاه همراه بود، میزبان اساتید هیئت علمی، پرسنل دانشگاه ، دانشجویان و همچنین همکارانی از سایر مراکز نظیر ارتش، سپاه، بسیج،و... بود.

در ابتدای مراسم حجت الاسلام و المسلمین محبی سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن عرض تسلیت در خصوص ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، به بیان مواردی از خصوصیات شهید سلیمانی پرداختند.ایشان این جنایت بزرگ را محکوم نموده و خاطر نشان کردند که این اقدام نظام تروریست آمریکا بدون جواب نخواهد ماند.

در بخش دیگری از این مراسم حجت الاسلام و المسلمین اجرایی امام جمعه محترم شهرستان هرسین در محوریت موضوع به بیان نکاتی پرداخته، و خصوصیات مردان و شهیدانی چون حاج قاسم را تشریح نموده و نکاتی را پیرامون مباحث سیاسی و مسائل روز عنوان کردند.

این مراسم با شعر خوانی شاعر اهل بیت میلاد خانی و مرثیه سرایی کربلایی رضا کهراریان پایان یافت.

پایان خبر//