برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت میلاد با سعادت امام علی علیه السلام در خوابگاه دختران

به مناسبت گرامیداشت میلاد با سعادت امیرالمومنین علی علیه سلام و روز پدر، دانشجویان خوابگاه های دخترانه بوستان و مفتح با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اقدام به برپایی ایستگاه صلواتی نمودند.

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ؛ به مناسبت گرامیداشت میلاد با سعادت امیرالمومنین علی علیه سلام و روز پدر، دانشجویان خوابگاه های دخترانه بوستان و مفتح با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه اقدام به برپایی ایستگاه صلواتی نمودند.

این مراسم در شامگاه روز سه شنبه مورخ 26 بهمن ماه 1400 بعد از نماز مغرب و عشا در محیط خوابگاه های مفتح و بوستان دختران برگزار شد.

پایان خبر//