رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از برگزاری فستیوال نوآوری های بازار دارایی فکری «فرمولاسیون های دارویی ، تجهیزات و ملزومات پزشکی و توانبخشی ، آرایشی و بهداشتی» در کرمانشاه خبر داد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر علیرضا علی آبادی با بیان اینکه این فستیوال در اسفندماه امسال برگزار می شود اظهار داشت: محورهای این رویداد فرمولاسیون های دارویی ، تجهیزات و ملزومات پزشکی و توانبخشی ، آرایشی و بهداشتی است که با رویکرد بستری برای تجاری‌سازی و فرصتی برای سرمایه‌گذاری با شرکت شهرک های صنعتی استان و همکاری مرکز رشد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و فن بازار ملی ایران برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه این فستیوال همزمان به صورت آنلاین در تاریخ 1400/12/14 در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می شود افزود: ارائه طرح هایی به سرمایه‌گذاران و صنعتگران و برگزاری جلسات اختصاصی B2B از برنامه‌های آن می باشد.

گفتنی است مهلت ارسال اختراعات هفتم اسفندماه سال جاری و لینک دریافت فرم ثبت نام آدرس : http://b2n.ir/h47889 می باشد.