هم اندیشی در مسیر پیشرفت

هم زمان با هفته وکیل مدافع،  عصر دوشنبه، نشست هم اندیشی مدیر و کارشناسان حقوقی با سرپرست دانشگاه ، برگزار شد.

در این نشست ،وظایف این مدیریت از جمله دفاع از حقوق دانشگاه و واحدهای تابعه در دعاوی مطروحه علیه آنان از سوی اشخاص حقیقی و حقوقی، ارائه مشاوره های حقوقی، بررسی ، تدوین و کنترل در انعقاد قراردادهای دانشگاه و نیز فعالیت ها و عملکرد این حوزه تشریح شد.

همچنین اقدامات شاخص این حوزه از جمله استرداد املاک دانشگاه ، موفقیت در دعاوی مطروحه له یا علیه مجموعه ، رفع تصرف متصرفان از اراضی و ۲۲۵۳ دادخواست ، دادنامه و اجرائیه در سال ۱۴۰۰ در مراجع قضایی نیز در این نشست بیان شد.

در ادامه دکتر محمدی سرپرست دانشگاه گفت: ۷ اسفند روز وکیل مدافع را به تمامی فعالان این حوزه به ویژه شما که در واقع وکیل مدافع سیستم سلامت هستید، تبریک می گویم.

وی اظهار داشت: سیستم سلامت سیستم بسیار ارزشمند و مقدسی است زیرا بیماران را درمان می کند و در خدمت سلامت مردم است. بنابر این وکیل مدافع سیستم سلامت بودن افتخار و کار بزرگی است که نصیب شما شده است.

دکتر محمدی گفت: انتظار می رود کار مشورتی را در پیگیری پرونده های سیستم سلامت با اولویت به نتیجه رساندن پرونده های بزرگ و مهم سرلوحه فعالیت های خود قرار دهید.

گفتنی است در این نشست برنامه های آتی این حوزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.