دکتر احمدرضا بیگلری به عنوان "مشاور و رئیس دفتر " ریاست دانشگاه منصوب شد/ تقدیر از دکتر امید عبدی

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر احمدرضا بیگلری به عنوان "مشاور و رئیس دفتر " ریاست دانشگاه منصوب شد.

دکتر احمدرضا بیگلری متولد 1340 در کرمانشاه و فارغ التحصیل دکترای عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است و دوره تخصصی اطفال را نیز در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گذرانیده است.

وی سابقه مدیریت مرکز بهداشتی درمانی در شبکه بهداشت درمان شهرستان صحنه و نیز ۵ سال ریاست بیمارستان امام خمینی (ره) اسلام آباد غرب را در کارنامه خود دارد.

از دیگر سوابق دکتر بیگلری می توان به عضویت در بسیج جامعه پزشکی کرمانشاه ، فعالیت در مرکز فوریتهای پزشکی کرمانشاه و نیز بخش های نوزادان و اطفال بیمارستان امام خمینی اسلام آبادغرب و دکتر معاون صحنه اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر  امید عبدی عهده دار بوده است که سرپرست دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکتر امید عبدی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی سمت "مشاور و رئیس دفتر" اینجانب با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر  و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق  و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی
سرپرست دانشگاه