آخرین آمار مبتلایان به کرونا در استان

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه در شبانه‌روز گذشته چهار نفر دیگر براثر ابتلای قطعی به کووید ۱۹ فوت کردند، گفت: مجموع جان‌باختگان استان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به سه هزار و ۵۱ نفر رسیده است.

به گزارش ایرنا، «مهدی محمدی» روز شنبه افزود: ۳۶ بیمار مثبت بستری و ۵۱ بیمار سرپایی مبتلا به کرونا در شبانه‌روز گذشته در سطح استان شناسایی شدند .

وی با بیان اینکه آمار بستری‌های کرونا در مراکز درمانی استان هم‌اکنون ۳۵۰ نفر است، اعلام کرد: از این تعداد ۱۱۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند که حال ۲۰ نفر آنها وخیم است.

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه تاکید کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۸۰ بیمار در مراکز درمانی استان با علایم کرونا بستری و ۵۷ نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

وی اظهار داشت: ۲۲ نفر هم در شبانه روز گذشته در مراکز درمانی استان برای تزریق رمدسیویر بستری موقت شدند.