۳۰ داروخانه شبانه روزی شهر کرمانشاه در نوروز فعالند

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ۳۰ داروخانه شبانه روزی شهر کرمانشاه در نوروز فعالند

دکتر مجرب در گفتگو با میز خبر روابط عمومی دانشگاه گفت: درحوزه فرآورده های غذایی،آشامیدنی، آرایشی ،بهداشتی تقریبا ۳۰۰ برنامه بازرسی مدون توسط مدیریت مرتبط در معاونت غذا و دارو برای ایام نوروز برنامه ریزی شده است.

وی اظهار داشت: این بازرسی به شکل الکترونیکی خواهد بود و اگر مواردی از عدم انطباق مشاهده شود به دانشگاه متولی ناظر بر واحد تولیدی آن محصول انعکاس داده خواهد شد.

به گفته وی رسیدگی به شکایات به صورت تلفنی و  حضوری در ایام نوروز در معاونت قابل پیگیری است و انجام می شود.

دکتر مجرب گفت: بازدید از کارگاه های تولید نان برنجی که از دانشگاه مجوز فعالیت خود را دریافت کرده اند نیز به صورت ویژه انجام خواهد شد.

وی همچنین افزود:در صورت نیاز بازدید های مشترک با معاونت بهداشتی یا سازمان سمت توسط بازرسان حوزه فرآورده های آرایشی بهداشتی و مواد غذایی انجام خواهد شد.

دکتر مجرب گفت: در شهرستانهایی که با کمبود داروخانه شبانه روزی مواجه هستند، مقرر شده با نظر شبکه بهداشت و درمان شهرستان داروخانه های روزانه به صورت شیفتی در ایام نوروز فعالیت کنند.

وی اظهار داشت:در شهرهایی که فاقد داروخانه شبانه روزی هستند نیز مانند دالاهو و ثلاث باباجانی،  داروخانه های روزانه موظف هستند در ایام تعطیل به صورت شیفتی فعالیت نمایند.

به گفته وی در شرکت های پخش فرآورده های دارویی نیز باید شیفت بندی انجام شود و پرسنل هر شیفت در روزهای تعطیل  اعلام گردد.

معاون غذا و داروی کرمانشاه گفت: یکی از انبارهای تجهیزات معاونت غذا و دارو نیز در ایام تعطیل فعال است و داروهای مورد نیاز بیمارستانها را تامین می نماید.

وی با بیان اینکه برای تامین تجهیزات ضروری بیمارستانها نیز یک انبار در ایام نوروز در نظر گرفته شده و تجهیزات و داروهای مورد نیاز داروخانه ها ی دولتی و بیمارستانها به حد کافی تامین و خریداری شده است گفت:در صورت نیاز در اختیار این مراکز قرار می گیرد و مشکلی در این خصوص در استان نداریم جز در مواردی که کمبود کشوری وجود داشته باشد.

دکتر مجرب گفت: بازرسی از داروخانه های سطح شهر کرمانشاه و شهرستانها نیز در ایام تعطیل نوروز به شکل مستمر انجام میشود.

وی اظهار داشت:تعداد ۳۰ داروخانه شبانه روزی در شهر کرمانشاه وجود دارد که خدمات دارویی را در روزهای تعطیل پوشش می دهند.

گفتنی است در روزهای غیر تعطیل نیز داروخانه های روزانه و نیمه وقت به ارائه خدمات دارویی می پردازند.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا