اکران دانشجویی فیلم مردمی "موقعیت مهدی" ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

به همت هیئت دانشجویی صاحب الزمان (عج) و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه فیلم "موقعیت مهدی" ویژه دانشجویان در آمفی تئاتر دانشکده پزشکی اکران شد.

به نقل از روابط عمومی هیئت دانشجویی صاحب الزمان (عج)؛ به همت هیئت دانشجویی صاحب الزمان (عج) و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، فیلم مردمی "موقعیت مهدی" ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در آمفی تئاتر دانشکده پزشکی اکران شد.
این فیلم که بخشی از زندگی شهید مهدی باکری، از ترک مدیریت شهداری تا شهادت در عملیات بدر را در قامت فرمانده لشگر عاشورا روایت میکند، در شامگاه روز سه شنبه 23 فروردین ماه 1400 و با حضور و استقبال چشمگیر دانشجویان در آمفی تئاتر دانشکده پزشکی برگزار شد.
در ابتدا بعد از تلاوت آیاتی از قرآن کریم به تشریح واحد های مختلف هیئت پرداخته شد.و در ادامه جناب آقای حسین فرید افشار دبیر هیئت دانشجویی صاحب الزمان (عج)، از اهمیت فعالیت های تشکیلاتی و تاثیر آن ها در افزایش تعاملات زندگی، کسب تجربه و جست و جو در خصوص کشف حفره های اجتماعی سخن نمودند.
پایان خبر//