سومین شب از مراسم احیا شب های قدر در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد

به همت هیئت دانشجویی صاحب الزمان (عج) و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونت فرهنگی و بسیج دانشجویی سومین شب از مراسم احیای شب های قدر در شامگاه روز جمعه مورخ 4 اردیبهشت ۱۴۰۱ در مسجد امام صادق (علیه السلام) دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛ با همت هیئت دانشجویی صاحب الزمان (عج) و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونت فرهنگی و بسیج دانشجویی دانشگاه سومین شب از مراسم احیای شب های قدر در شامگاه روز جمعه مورخ 4 اردیبهشت ۱۴۰۱ در مسجد امام صادق (ع) دانشکده پزشکی برگزار شد. در شب سوم برنامه حجت الاسلام سید محمد میلاد سالار سخنرانی و کربلایی محمد سعید لرستانی مدیحه سرایی کردند.

این مراسم با حضور حجت الاسلام والمسلمین محبی سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر غلامی معاون فرهنگی دانشجویی، جناب آقای کریمی خو مدیر امور دانشجویی و جمعی از اساتید هیئت علمی دانشگاه همراه بود. و مورد استقبال پرشور دانشجویان قرار گرفت.

در حاشیه مراسم نیز نمایشگاه کتاب برگزار شد، و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۰۹:۵۲