برگزاری کرسی تلاوت قرآن کریم

به همت کانون قرآن و عترت، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کرسی تلاوت قرآن کریم در مسجد امام صادق علیه السلام دانشکده پزشکی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛ با همت کانون قرآن و عترت، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کرسی تلاوت قرآن کریم در روز سه شنبه مورخ ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در مسجد امام صادق علیه السلام دانشکده پزشکی برگزار شد.

در این مراسم، دکتر محمدرضا غلامی معاون فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین سوری معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، جناب آقای کریمی خو مدیر امور دانشجویی و جمعی از اساتید هیئت علمی و کارکنان دانشگاه حضور داشتند.

این کرسی با قرائت قاریان برجسته استانی، جناب آقای محمد رضا ابوطالبی و جناب آقای مبین سلطانی و مدیحه سرایی محمد الوندی ادامه یافت، و با سخنرانی حجت الاسلام علی حیدر سوری پایان یافت.

پایان خبر//

۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۱۲:۳۸