توزیع شربت و شیرینی قدیری در دانشگاه علوم پزشکی

به مناسبت دهه ولایت و امامت و عید غدیر و همچنین هفته عفاف و حجاب در روزهای شنبه و یکشنبه مورخ ۲۵ و ۲۶ تیر ماه ۱۴۰۱ نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با همکاری دانشکده داروسازی، دانشکده پزشکی و هیئت دانشجویی صاحب الزمان (عج) اقدام به برپایی ایستگاه صلواتی و توزیع شربت و شیرینی نمود.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛ به مناسبت دهه ولایت و امامت، عید غدیر و هفته عفاف و حجاب در روزهای شنبه و یکشنبه مورخ ۲۵ و ۲۶ تیر ماه ۱۴۰۱ نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با همکاری دانشکده داروسازی، دانشکده پزشکی و هیئت دانشجویی صاحب الزمان (عج) اقدام به برپایی ایستگاه صلواتی و توزیع شربت و شیرینی نمود.

این ایستگاه ها در خوابگاه‌های دانشجویی پسران و دختران و دانشکده های پزشکی و داروسازی و دیگر دانشکده ها برپا شد.