بیمارستان فارابی افتخاری برای دانشگاه در درمان بیماران کرونایی است

دکتر پرویز صوفیوند، معاون درمان دانشگاه در آیین تکریم و معارفه رئیس بیمارستان فارابی گفت: تلاش کادر درمان بیمارستان فارابی در درمان بیماران کرونایی به همه نشان داد که جایگاه بسیار مهمی دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت:کادر زحمتکش بیمارستان فارابی در اوج کرونا خود را نشان دادند و این مرکز به جایگاهی رسیده که خدمت در آن افتخار بزرگی محسوب می شود.

وی افزود:کلینیک بیمارستان فارابی با فضای مناسب و حضور اساتید زبده و بزرگ این مرکز می تواند منشاء خدمات شایانی در ارائه خدمات به مردم استان باشد.

دکتر صوفیوند گفت:تلاش می‌کنیم با راه‌اندازی بخش دندانپزشکی در کلینیک بیمارستان فارابی خدمات درمانی را توسعه دهیم و در خصوص انجام کارهای تحقیقاتی نیز این مرکز بسیار موفق و درخشان عمل کرده است.

دکتر صوفیوند گفت: از زحمات بی دریغ دکتر محمدی تشکر و قدردانی می کنم  و امیدوارم که دکتر حجتی تبار نیز در ادامه این مسیر موفق باشند.

🆔@k_health