انجام بیش از ۱۸ هزار و ۸۰۰ ماموریت در سه ماهه اول امسال توسط اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه

انجام بیش از ۱۸ هزار و ۸۰۰ ماموریت در سه ماهه اول امسال  توسط اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه اعلام کرد: در سه ماهه اول امسال  تعداد ۱۸۸۸۹ ماموریت در اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه صورت گرفته که از این تعداد ۱۵۳۱۷ شهری و ۳۵۷۲ ماموریت جاده ای بوده است.

دکتر رفیعی در گفتگو با میز خبر روابط عمومی دانشگاه گفت: در این مدت تعداد  ۳۷۷۰ ماموریت مربوط به ماموریت های ترافیکی در استان می باشد  که از این تعداد ۲۴۷۳ مورد ماموریت ترافیکی شهری و ۱۲۹۷ ماموریت ترافیکی جاده ای  است.

وی همچنین با بیان اینکه همچنین  ۱۵۱۱۹ ماموریت غیر ترافیکی توسط این مرکز انجام شده که از این تعداد ۱۲۸۴۴مورد  شهری و ۲۲۷۵ مورد جاده ای بوده است گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان خرداد ماه  ۹۸۲۲۱ تماس با اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه گرفته شده که از این تعداد ۱۳۸۰۶ مورد مزاحم تلفنی می باشد.

دکتر رفیعی گفت: در این مدت تعداد ۲۲ مورد بیمار نیز توسط اورژانس هوایی این مرکز از شهرستانها به بیمارستانهای شهرستان کرمانشاه منتقل شده اند.

به گفته او این مرکز دارای ۱۴۰ دستگاه آمبولانس دو دستگاه اتوبوس آمبولانس ۵ دستگاه موتورلانس و ۷۰۰ نفر پرسنل در سطح استان است.