دانشگاه در مسیر توسعه / پذیرش دانشجوی MPH در ۶ گرایش در دانشکده بهداشت طی سال تحصیلی جاری

معاون آموزشی دانشگاه از  پذیرش دانشجوی MPH در ۶ گرایش در دانشکده بهداشت در سال تحصیلی جاری خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر وزیری گفت: با توجه به نامه دبیر دبیرخانه علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی، دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ دانشجوی MPH در ۶ گرایش تربیت می نماید.

وی افزود: این گرایش ها شامل: بهداشت خانواده، مبارزه با بیماری ها، مدیریت نظام سلامت، بهداشت دهان و دندان، بهداشت حرفه ای و بهداشت روان می باشد.

دکتر وزیری بیان کرد: این موفقیت را به جامعه دانشگاهی به ویژه همکاران ارجمندم در دانشکده بهداشت و مجموعه معاونت آموزشی دانشگاه تبریک عرض می نمایم.

🆔️@k_health