۱۳/۶ درصد اعتبارات شهرستانی به حوزه سلامت گیلانغرب اختصاص یافته است

وحید محمدی فرماندار گیلانغرب در نشست هیئت رئیسه دانشگاه در این شهرستان گفت:  از اینکه دعوت ما را پذیرفتید و در شهرستان گیلانغرب حضور پیدا کردید بسیار سپاسگزاریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی گفت: مردم گیلانغرب به عنوان دومین شهر مقاوم ایران، شهدا و جانبازان بسیاری را تقدیم این مرز و بوم کرده اند و بیش از این نیازمند توجه به خصوص در حوزه بهداشت و درمان می باشند.

محمدی افزود: در کمیته برنامه ریزی فرمانداری، ۱۳/۶ درصد اعتبارات شهرستانی را به حوزه سلامت در گیلانغرب اختصاص داده ایم که در نوع خود بی نظیر است.

وی گفت:  امیدوارم حضور اعضای هیات رییسه دانشگاه در شهرستان گیلانغرب منشا خیر و برکت باشد و شاهد انقلابی در حوزه سلامت در این شهرستان باشیم.

فرماندار گیلانغرب گفت: دکتر فتاحی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلانغرب بسیار مقبول مردم هستند و با تلاش جهادی در این مدت کوتاه اقدامات بسیار خوبی انجام داده اند.