دکتر بیژن نوذری به عنوان "مدیر بیمارستان دکتر محمدکرمانشاهی" منصوب شد/ تقدیر از پرویز مهدی آبادی

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر بیژن نوذری به عنوان "مدیر بیمارستان دکتر محمدکرمانشاهی" منصوب شد.

دکتر نوذری متولد 1347 از شهرستان هرسین و فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد که از سوابق اجرایی وی می توان رئیس مرکز بهداشت و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین را نام برد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را پرویز مهدی آبادی عهده دار بوده است که دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای پرویز مهدی آبادی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکترقباد محمدی

نوذری