زنگ پیری در کشور به صدا درآمده است

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه یکی از مهمترین برنامه‌های وزارت بهداشت بحث جوانی جمعیت است، گفت: زنگ خطر پیری جمعیت به صدا درآمده و متاسفانه زاد و ولد در استان در سال‌های گذشته کاهشی بوده و به کمتر از نصف رسیده است.

دکتر «قباد محمدی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اگر جمعیت جوان در کشور نباشد به طور کامل پیشرفت و سلامت را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه کارهای فرهنگی خوبی نیز در این زمینه در حال انجام است، گفت: همایش جوانی جمعیت در یک ماه آینده در کرمانشاه برگزار خواهد شد.

محمدی یکی از برنامه‌های خوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را رایگان کردن هزینه درمان زوج‌های نابارور عنوان کرد و افزود: این طرح در زمینه جوانی جمعیت است و از یک ماه پیش در کرمانشاه اجرا شده است.

وی با اعلام اینکه اکنون یک مرکز ناباروری در بیمارستان معتضدی کرمانشاه در حال فعالیت است، گفت: یک مرکز ناباروری دیگر در بیمارستان امام رضا (ع) اکنون در حال ساخت است که امیدواریم تا انتهای شهریور ماه افتتاح شود.