فراخوان سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه جهت موکب های سلامت در اربعین حسینی(ع)

مدیریت امداد و درمان سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه اعلام کرد:
سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه از خادمیاران سلامت برای حضور در موکب های امداد و درمان دعوت به عمل می آورد.

رشته های مورد نیاز شامل پزشکان متخصص و عمومی، کارشناسان پرستاری، اتاق عمل، بیهوشی
فوریت های پزشکی، مامایی و بهداشتی است.

بازه های زمانی برای حضور در موکب های امدادو درمان در تاریخ های ۱۴۰۱/۶/۱۸ الی ۱۴۰۱/۶/۲۰ ، ۱۴۰۱/۶/۲۰ الی ۱۴۰۱/۶/۲۳،۱۴۰۱/۶/۲۳ الی ۱۴۰۱/۶/۲۶ و ۱۴۰۱/۶/۲۶ الی ۱۴۰۱/۶/۲۹ می باشد.

حرکت شیفت اول صبح و حرکت شیفت های بعدی عصر خواهد بود

محل ثبت نام در دفاتر کانون های بسیج جامعه پزشکی در مراکز درمانی و دانشکده ها خواهد بود و
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۳۸۳۶۲۵۸۴ و ۳۸۳۸۳۶۹۸ تماس حاصل نمائید.