فراخوان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خدمات بهداشتی و درمانی استان کرمانشاه

فراخوان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خدمات بهداشتی و درمانی  استان کرمانشاه

معاونت درمان کرمانشاه از نیروهای داوطلب ارائه خدمات درمانی به زائرین ابا عبدالله حسین (ع) در بیمارستان استان در مسیر راهپیمایی اربعین حسینی(ع) دعوت به عمل می آورد؛

رشته های مورد نیاز شامل  پزشک عمومی ۱۰نفر  شهرستانهای  کنگاور ؛ سرپل ذهاب ؛ قصرشیرین ؛ گیلانغرب، متخصص طب اورژانس   ۵ نفر. کنگاور ؛ هرسین ؛ سرپل ذهاب ؛ قصر شیرین متخصص جراحی عمومی  ۳نفر صحنه ؛ قصر شیرین،  متخصص داخلی  ۲نفر   قصرشیرین، متخصص قلب و عروق   ۱نفر  اسلام آباد غرب ، متخصص زنان ۱نفر. سرپل ذهاب، متخصص اطفال  ۱نفر. قصرشیرین، متخصص ارتوپدی ۲نفر. کنگاور ؛ سرپل ذهاب، متخصص نورولوژی ۲نفر.  اسلام آباد غرب ؛ سرپل ذهاب، متخصص بیهوشی  ۷نفر.  صحنه ؛ سرپل ذهاب ؛ قصر شیرین ؛ گیلانغرب ؛. هرسین ،رادیولوژی ۵نفر  صحنه ؛ سرپل ذهاب ؛ قصرشیرین ؛ هرسین ، پرستار  ۴۳نفر  سرپل‌ذهاب ؛ قصرشیرین ؛ خسروی ، کارشناس بیهوشی ۶ نفر سرپل ذهاب قصرشیرین  عنوان شده است.

بازه های زمانی حضور نیروها ۱۴۰۱/۶/۱۸ الی ۱۴۰۱/۶/۲۱ ،۱۴۰۱/۶/۲۲ الی ۱۴۰۱/۶/۲۵،
۱۴۰۱/۶/۲۶ الی ۱۴۰۱/۶/۲۹ و ۱۴۰۱/۶/۳۰ الی ۱۴۰۱/۶/۳۱ خواهد بود.

محل ثبت نام معاونت درمان ، بلوار شهید بهشتی ساختمان شماره ۲ می باشد وجهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با  ۰۹۱۸۳۳۳۲۲۳۵( یعقوب حیدری) تماس حاصل نمایید.