دکتر غلامی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه روز پزشک را تبریک گفت.

این پیام به شرح ذیل می باشد؛

بسمه تعالی

پزشکان با حضور خود در عرصه‌ سلامت در تمام لحظات دشوار و حساس در طول تاریخ، چه در هشت سال دفاع مقدس و چه در مقابله با بیماری کرونا، امید به سلامتی دوباره و زندگی در کنار عزیزانمان را به ما هدیه دادند.

به همین منظور، در کشورمان به مناسبت قدردانی از طبیبان گرانقدر، یکم شهریور ماه، روز ولادت و بزرگداشت ابن سینا، پدر علم پزشکی را روز پزشک نامگذاری کرده‌اند.

اینجانب ضمن عرض تبریک به همه‌ی همکاران دلسوز جامعه‌ی پزشکی و نیز دانشجویان عزیز این رشته، برای آنان آرزوی تندرستی و توفیق روزافزون می‌نمایم و در این روز گرانقدر از تمام زحمات ایثارگرانه‌شان -به‌خصوص در مدت زمان طولانی مقابله با ویروس کرونا، سپاسگزارم.

اینجانب با تسلیت ایام محرم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت، به مناسبت روز پزشک از تلاش‌ها و خدمات ارزنده و صادقانه پزشکان عزیزی که در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، متعهدانه برای سلامت مردم تلاش می‌کنند، قدردانی می‌نمایم.

بی‌شک رضایت خدا بالاترین پاداش برای این تلاش ارزشمند است که به‌واسطه دعای خیر مردم حاصل می‌شود.

رضایت خداوند و سلامت و توفیق روزافزون شما را از درگاه خدای مهربان خواهانم.

دکتر محمدرضا غلامی
معاون فرهنگی و دانشجویی