معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه فرا رسیدن روز پزشک را تبریک گفت

متن پیام بدین شرح است:

به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذرد

یکم شهریور ماه زادروز دانشمند بزرگ و طبیب فرزانه ابوعلی سینا و روز پزشک فرصت مغتنمی است برای قدردانی از جامعه پزشکی که در خط مقدم مبارزه با کرونا، افتخار دیگری در کارنامه خود ثبت نمودند.

از یاد نمی بریم پزشکان فداکاری که در تمامی روزهای سخت و بحران ها همچون دفاع مقدس، زلزله و هم اکنون  اپیدمی کرونا، بی ریا و ‌بی نشان، ایثارها کردند و در یاری به مردم به حق به عنوان یک اسوه و الگو، در پیشگاه همگان سربلند شدند.

برخود لازم می دانم از صمیم قلب به کلیه مدافعان سلامت و به روان پاک و طیبه شهدای سلامت، که در این راه جان خود را فدا کردند و ایثار و از خود گذشتگی را به درجه اعلایش نشان دادند، درود بفرستم.

در پایان ضمن تبریک فرا رسیدن روز پزشک به پزشکان خدوم که دلسوزانه در عرصه بهداشت و درمان، سلامت مردم را سرلوحه فعالیت های خود قرارداده اند و با تلاش شبانه روزی از هیچ کوششی در این عرصه دریغ نمی ورزند، قدردانی نموده و از خداوند بزرگ برای این خدمتگزاران به مردم و خانواده های محترمشان سربلندی، صحت و طول عمر با عزت آرزومندم.

مهندس صادق کریمی
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه