بیشترین توفیق خدمت در کشور را پزشکان فداکار و دلسوز دارند

رییس سازمان نظام پزشکی کرمانشاه در آیین گرامیداشت روز پزشک گفت: فرا رسیدن روز پزشک و روز داروساز را به جامعه پزشکی و داروسازان استان تبریک و تهنیت عرض میکنم و برای تمام این عزیزان از درگاه خداوند متعال آرزوی توفیق روز افزون می نمایم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر محمد باقر حیدری گفت: در قبل از انقلاب حدود ۱۶ هزار پزشک اعم از ایرانی و خارجی در کشور فعالیت داشتند و این در حالی است که در حال حاضر بیش از ۱۲ برابر این تعداد پزشک در  کشور داریم.

وی اظهار داشت: جامعه پزشکی کشور یکی از بزرگ ترین افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود و می توان از آن به عنوان  یکی از شاخص های مهم کشور در جهان نام برد.

رئیس دانشگاه با بیان اینکه بیشترین توفیق خدمت در کشور مختص پزشکان فداکار و دلسوز  می باشد گفت: بسیار خرسندیم بزرگترین افتخار که حفظ جان مردم  و نجات زندگی آنها ست نصیب ما پزشکان شده است.

دکتر محمدی گفت: پزشکان ایران اسلامی در گوشه گوشه این کشور پهناور با جان و دل در حال خدمات رسانی هستند و تعداد ۹۰۰ میلیون خدمت سلامت در کشور در سال توسط پزشکان ثبت می شود .

وی افزود: ما طبیب و حکیم هستیم و هدف ما خدمت به مردم و نجات جان انسان ها می باشد که هدفی بسیار والا و ارزشمند است  .

📲 *در تمامی پیام‌رسان ها به روز‌ باشید؛ "اخبار سلامت کرمانشاه" را در سروش در لینک‌ زیر دنبال کنید* 🔻🔻

۶ شهریور ۱۴۰۱ ۱۰:۵۰