مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ریزه وند نجف شهرستان سرپل ذهاب افتتاح شد

مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ریزه وند نجف شهرستان سرپل ذهاب با همت و مشارکت خیرین سلامت افتتاح شد.

در پنجمین روز از هفته دولت، مرکز خدمات جامع سلامت ریزه وند نجف شهرستان سرپل ذهاب که با همت والا و مشارکت پزشکان خیر و بیمارستانهای خصوصی تبریز و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه احداث گردیده، صبح امروز با حضور فرماندار، جمعی از مسئولین شهرستان و مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

این مرکز در دو طبقه با زیربنای ۶۰۰ متر مربع احداث شده که طبقه اول شامل واحدهای ارائه خدمات سلامت و طبقه دوم دارای دو واحد پانسیون پزشک می باشد.

اعتبار ساخت و تجهیز این مرکز بالغ بر ۲۷ میلیارد ریال می باشد که از این مبلغ ۱۵ میلیارد ریال از محل مشارکت خیرین و ۱۲ میلیارد ریال نیز از محل اعتبارات عمرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تامین گردیده است.