دکتر سید علیرضا موسوی به عنوان " رئیس پردیس خودگردان دانشگاه " منصوب شد/ تقدیر از دکتر مسعود صادقی

طی حکمی از سوی دکتر سیاوش وزیری معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر سید علیرضا موسوی به عنوان " رئیس پردیس خودگردان دانشگاه " منصوب شد.

دکتر موسوی متولد 1355 در کرمانشاه و فارغ التحصیل دکترای تخصصی (Ph.D ) مهندسی بهداشت محیط از دانشگاه مالزی در سال 1392 است که از سوابق اجرایی وی می توان به مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه ، معاون آموزشی دانشکده بهداشت ، سرپرست دانشکده بهداشت و معاون اداری مالی دانشکده بهداشت اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر مسعود صادقی عهده دار بوده است که دکتر وزیری معاون آموزشی طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکتر مسعود صادقی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی ریاست پردیس خودگردان این دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق و سربلند باشید.

دکتر سیاوش وزیری

معاون آموزشی دانشگاه