پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت روز بهورز

معاون بهداشتی دانشگاه در پیامی فرارسیدن روز بهورز را تبریک گفت

در این پیام آمده است؛

«به نام خدا»

دوازدهم  شهریور در تقویم سلامت به پاس گرامیداشت فعالیت های ارزنده پیشگامان خط اول ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به آحاد مردم شریف روستایی کشور، به نام روز بهورز نامگذاری شده است.

این روز در واقع بهانه ای است برای گرامیداشت و تشکر از بهورزان و ارج نهادن به زحمات خالصانه و بی ادعای آنان که نقش بسزایی در امر پیشگیری و سلامت درمناطق محروم  و روستایی کشور ایفا می نمایند.

نقش بهداشت در حوزه سلامت به ویژه نقش اساسی بهورزان در روستاها و مراقبان سلامت در شهرها و همچنین اهمیت نظام ارجاع در حوزه بهداشت بر کسی پوشیده نیست و این موضوع در دوران سخت و حساس مدیریت و کنترل بیماری کرونا بسیار تأثیرگذار بوده است .

حوزۀ بهداشت همواره وام‌دار بهورزانی است که در راه توسعۀ سلامت و بهداشت از تمامی توان و تلاشهای ارزشمند خود استفاده نموده اند.

اینجانب بدینوسیله روز بهورز را به تمام بهورزان خدوم این عرصه تبریک عرض نموده و توفیق این عزیزان را در راه انجام وظایف حرفه ای خود، از درگاه ایزد منان خواستارم.

دکتر ابراهیم شکیبا
        معاون بهداشتی دانشگاه