رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پیامی فرارسیدن روز بهورز را به بهورزان استان تبریک گفت

بسمه تعالی

دوازدهم شهریور ماه روز بهورز یادآور تلاش دلسوزانه افرادی است که  محافظان سلامت جامعه هستند و نقش مهمی در حفظ ارتقای سلامتی مردم و کاهش مرگ و میر دارند.

سلامت نسل امروز کشور و فردای آن مدیون تلاشهای خستگی ناپذیر بهورزانی است که خالصانه و بی ادعا در گوشه و کنار این مرز و بوم در حال فعالیت هستند.

چنانچه دلسوزیهای بهورزان عزیز در شرایط کرونا نبود امروز ما شاهد انجام واکسیناسیون علیه بیماری کرونا حتی در دورترین روستاهای استان نبودیم و این اقدام جهادی را مرهون همین عزیزان هستیم.

اینجانب برخود لازم می دانم از تک تک بهورزان عزیز به خاطر جایگاه بزرگی که در نظام سلامت استان دارند صمیمانه سپاسگزاری نمایم و امیدوارم شادی و سلامتی کمترین پاداشی باشد که خدای مهربان در برابر خدمت به خلق نصیبشان می کند.

دکتر قباد محمدی